WhatsApp op jouw manier: 7 Android-apps om meer uit WhatsApp te halen

WhatsApp op jouw manier: 7 Android-apps om meer uit WhatsApp te halen

Zoek je op Google Play naar WhatsApp, dan vind je een hoop applicaties die claimen je favoriete chat-app uit te breiden met allerlei handige accessoires. Veel van deze zoekresultaten mag je negeren: de apps zijn van slechte kwaliteit of doen gewoon niet wat ze beloven.

Er zijn echter genoeg applicaties die wél wat toevoegen aan WhatsApp. Het zijn geen officiële apps, maar wel handige extraatjes om net wat meer uit je internetberichtjes te halen. Wij zetten de 7 beste WhatsApp-accessoires voor je op een rij.

WhatsBack Free

WhatsBack Free maakt backups van je WhatsApp-chats en bewaart ze op jouw Google Drive. De applicatie maakt automatische backups op woensdag en zaterdag, maar je kunt handmatig extra backups maken wanneer je maar wilt. WhatsBack Free doet zijn werk op de achtergrond, zodat je er zelf niet naar hoeft om te kijken.

Backup Text for WhatsApp

Backup Text for WhatsApp maakt net als WhatsBack Free backups van je WhatsApp-gesprekken, maar slaat deze op in allerlei verschillende bestandsformaten. De app ondersteunt TXT, CSV, XLS en HTML; stuk voor stuk bestandstypen die je later gemakkelijk op je pc opent. Backup Text for WhatsApp slaat de bestanden op in je telefoongeheugen of op de SD-kaart, of je verstuurt ze als bijlage bij een e-mail. De app bewaart ook je emoji’s!

WCleaner

WCleaner haalt de bezem door je WhatsApp-geschiedenis. De applicatie helpt je jouw ontvangen video’s, geluidsbestanden en foto’s op te ruimen, te verwijderen of te bewaren. Dat scheelt weer ruimte op je telefoon. WCleaner toont hoeveel ruimte je WhatsApp-bestanden innemen en deelt ze in per bestandstype; alles in een gebruiksvriendelijke en simpele interface.

WhatStat

Ben je verslaafd aan WhatsApp, dan is WhatStat een essentieel hulpje. De app toont je allerlei statistieken: wie praat het meest, op welke dagen en dagdelen verstuur je de meeste berichtjes, hoeveel berichten heb je verstuurd en ontvangen, enzovoort. WhatStat geeft je wekelijkse en maandelijkse statistieken.

Lock for WhatsApp

Heb je geen behoefte aan een cijfercode of patroon om je telefoon te ontgrendelen, maar wil je niet dat iedereen zomaar je WhatsApp-conversaties kan lezen? Lock for WhatsApp biedt een handige oplossing. De app voegt een slot toe aan WhatsApp, dan je ontgrendelt door met je vinger een patroon op het scherm te tekenen. Om dit slot uit te schakelen heb je een wachtwoord nodig. Dubbele bescherming dus voor je privégesprekken!

WhatsApp 2Date

Wil je altijd de laatste update van WhatsApp op je telefoon hebben? WhatsApp 2Date laat je weten wanneer er een nieuwe versie van de applicatie te downloaden is in Google Play, en geeft je vervolgens een directe downloadlink voor de update. Een handige app voor iedereen die graag bij de tijd wil zijn.

WhatsApp PLUS Holo

WhatsApp PLUS Holo is een ‘mod’, oftewel een modificatie voor WhatsApp. De app laat je het uiterlijk van de chat-applicatie naar wens veranderen, met nieuwe kleurtjes en complete nieuwe thema’s.

WhatsApp zoals jij maar wilt

Dankzij de populariteit van WhatsApp verschijnen er meer en meer applicaties die meeliften op de hype. Dat is leuk, maar let wel op: veel applicaties komen hun beloftes niet na (‘Download nu voor gratis WhatsApp!’) en kunnen zelfs schadelijk zijn. Twijfel je over de kwaliteit van een WhatsApp-accessoire? Kijk dan of Softonic.nl de app ook aanbiedt! Wij checken applicaties op veiligheid en kwaliteit.

Welke WhatsApp-aanvullingen gebruik jij?

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Nieuwste artikelen

Meest gedownloade apps

Bible Town | go pro 5 session case | Hinterm Mond gleich links