ALZip

ALZip 1.1

Leuk en gemakkelijk te gebruiken compressieprogramma

ALZip is een compressieprogramma waarmee u gecomprimeerde bestanden zoals ZIP's en RAR's kunt uitpakken en is een nuttig alternatief voor WinZip.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Erg snel
  • Hiermee kunt u applicaties kiezen om naar uit te decomprimeren

TEGEN

  • Kan RAR-bestanden niet maken

Excellent
9

ALZip is een compressieprogramma waarmee u gecomprimeerde bestanden zoals ZIP's en RAR's kunt uitpakken en is een nuttig alternatief voor WinZip.

ALZip is compatibel met ZIP en meer dan 40 meer gecomprimeerde bestandstypen, dus het zal zeker alles uitpakken wat je er naar toe gooit. Maar veel meer dan dat, ALZip geeft je de mogelijkheid om te kiezen met welk programma je een bepaald bestand wilt openen in plaats van het automatisch voor je te selecteren, of het te openen als een algemeen Windows-bestand.

ALZip is ook een goede optie voor het uitpakken van bestanden die zijn gedownload van eMule of andere P2P-netwerken omdat het ze scant op malware of virussen voordat ze worden geopend. Het enige dat je echter opvalt aan dit programma is hoe gemakkelijk het is om te gebruiken - de interface is extreem duidelijk en overzichtelijk. Het neemt je voorzichtig mee door het proces voor het uitpakken en decomprimeerde bestanden worden niet op een ongemakkelijke locatie verborgen, zoals sommige programma's doen.

Het vereist ook geen plug-ins of add-ons om de functionaliteit te verbeteren of om te gaan met bepaalde bestandstijden - ALZip heeft het allemaal al. De nieuwste release is ultrasnel en ze hebben een nieuwe update en restore-optie voor herhaalde taken geïmplementeerd.

Voor een uitgebreide, eenvoudig te gebruiken en krachtige decompressietool, is ALZip alles wat je nodig hebt om die rits-blues te verbannen.

ALZip ondersteunt de volgende formaten

ALZ, EGG, RAR, 7Z, ZIP

Meeste downloads Bestanden in- & uitpakken voor mac

Meer

Beoordelingen about ALZip

Promotie×
Une envie de vérité | Specials | The Handmaid’s Tale Season 2 Ongoing