Android VNC Viewer

Android VNC Viewer 0.5

Bestuur je pc met een Android telefoon

VOOR

  • Bestuur je pc op afstand
  • Gemakkelijke installatie
  • Veel instellingen

TEGEN

  • Lage beveiliging

Uitmuntend
8

Met deze software maak je verbinding tussen twee computers (een server en een client) om de een met de ander te besturen. Android VNC Viewer maakt daarbij gebruik van de broncode uit TightVNC. Het kosteloze Android VNC Viewer toont het scherm van de andere computer op je Android telefoon, met vrijwel volledige controle over dit systeem.

Om deze applicatie te gebruiken dien je een VNC server op je pc te installeren. Installeer bijvoorbeeld het Open Source TightVNC onder Windows of Linux en een logo ervan verschijnt in de procesbalk rechtsonder in je scherm. Even met de muis over het logo (op je pc) zweven en je ziet het IP-adres. Deze voer je in bij Android VNC Viewer. Vervolgens stel je een kleurmodus in, waarbij minder kleuren resulteren in snelle navigatie. Vanuit de software bestuur je zowel toetsenbord als muis.

Je hoeft niet eens op hetzelfde draadloze netwerk te zitten om Android VNC Viewer te gebruiken. Dit is een groot voordeel, omdat je werkelijk overal vandaan je pc bestuurt. Het nadeel blijkt uiteraard de beveiliging: als jij het kan, kan een beetje hacker het ook. En beter.

Android VNC Viewer is de gemakkelijkste manier om je pc te besturen met je Android toestel. De installatie is doodeenvoudig en een verbinding is zo gemaakt. De beperkte beveiliging daargelaten, is dit dé manier om je pc te bedienen op afstand.

Meeste downloads Internet & Netwerk voor android

Meer
Android VNC Viewer

Download

Android VNC Viewer 0.5

Beoordelingen about Android VNC Viewer

  • door Anonymous

    hoe installeer je eht op je android telefoon.
    ik heb het gedowlaod op me android (htc wilffire) maar ik snap nie...   Meer

Promotie×
Watch movie | Wendell Niles | Porovnat ceny