Blip.fm

Blip.fm

Deel jouw favoriete muziek met vrienden

VOOR

  • Flinke muziekbibliotheek
  • Integratie sociale netwerken

TEGEN

  • Rommelige menu's

Uitmuntend
8

Blip.fm is een gratis dienst die online muziek luisteren combineert met het versturen van berichtjes, oftewel blips. Je vrienden ontvangen deze meldinkjes via de blip.fm site, Facebook of Twitter en zijn zo op de hoogte van jouw favoriete tracks.

Maak een account aan op Blip.fm en je bent meteen klaar om je eerste nummertjes te blippen. Al deze blips vormen samen jouw afspeellijst, die huist onder de tab Me. Onder de buur-tab Favorite DJs kun je terecht voor het volgen van de activiteiten van andere Blippers, net zoals je dat bij Twitter doet.

Het sociale aspect is dus zeer belangrijk en er is dan ook een levendige community van gebruikers, die Blip.fm dj's noemt. Dj's reageren op elkaars blips en raden onderling nummers aan. Hier zien we weer een overeenkomst met Twitter: Dj's reageren op elkaars berichten met '@' en categoriseren de blips met '#'.

Blip.fm classificeert dj's op basis van activiteit plus de hoeveelheid volgers en verstrekt je een bijbehorende badge. Bovendien geven gebruikers elkaar credits. Deze zaken werken statusverhogend: stop je wat tijd en energie in 't blippen dan stijg je snel op de dj-ladder.

Volgens Blip.fm's filosofie schuilt er in iedere internetter een dj. Wil je de wereld laten zien hoe avant-gardistisch, volledig verantwoord, of ontiegelijk obscuur jouw muzieksmaak is? Blip jezelf dan naar een dj-sterrenstatus met Blip.fm.

Meeste downloads Sociaal netwerken voor web-apps

Meer
Blip.fm

Naar de site

Blip.fm

Beoordelingen about Blip.fm

Promotie×
Phim hoạt hình | Due West: Our Sex Journey | 最新上映