English Country Tune

English Country Tune 1.0

Uitdagend puzzelspel met rustgevende werking

VOOR

  • Simpele doch mooie beelden
  • Uitdagende puzzels

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

English Country Tune is een puzzelspel met een rustgevende werking. Je bestuurt balletjes in een 3D-wereld en dient deze naar een vierkantje te brengen. Dat klinkt gemakkelijk maar is in realiteit een zware uitdaging!

Na het starten van English Country Tune heb je geen idee waarin je bent beland. Je ziet een balletje in een troebele massa en het lijkt alsof je een soort zaadcelletje bestuurt. Nader onderzoek bevestigt dit vermoeden en wat volgt is een intrigerende verkenning van de microscopische wereld. Beweeg je de pijltjestoetsen dan ontstaat ineens perspectief en druk je bij het verschijnen van het woord 'larve' op de spatiebalk dan opent een ander scherm.

Goed, de balletjes zijn dus cellen en je dient deze naar broedmachines -vierkantjes op het scherm- te duwen. Dat doe je met een soort tegeltje dat zich beweegt in een aantal richtingen. Je ziet het scherm van boven en hebt te maken met muren én zwaartekracht bij het bewegen van de bolletjes. Die komen zoals het een volwassen puzzel beaamt natuurlijk vast te zitten in hoekjes waardoor je het level dikwijls opnieuw dient te starten. De knop 'R', voor Reset, is hier een trouwe vriend...of vijand?

English Country Tune is lekker Zen en combineert atmosferische muziek met uitdagende puzzels. Het hypnotische effect werkt zich als een virus in je dagelijkse routine, wat echter verfrissend uitpakt. English Country Tune is dan ook een welkome verslaving voor liefhebbers van puzzels.

Meeste downloads Puzzels voor mac

Meer
English Country Tune

Download

English Country Tune 1.0

Beoordelingen about English Country Tune

Promotie×
Contacts Phone Dialer 3.014.0124 APK | Watch movie | The Affair (86)