ePUB Reader for Windows

ePUB Reader for Windows 5.3

Blader door uw ePUB-bibliotheek

VOOR

  • Zeer geschikt voor het bekijken van eBooks van ePUB-bestanden
  • Goed georganiseerde inhoudsopgave
  • Weeklange gratis proefperiode

TEGEN

  • Geconverteerde PDF's hebben een enigszins lage kwaliteit

Excellent
9

ePUB Reader voor Windows is een programma waarmee u ePUB-bestanden kunt bekijken . Dit is een erg eenvoudige lezer waarmee je je verzameling digitale boeken, documenten en strips kunt lezen. Het bevat ook een converter om ePUB-bestanden te wijzigen in PDF's. Deze demoversie van ePUB Reader voor Windows duurt zeven dagen en bevat alle functies van het volledige programma .

Bij het openen van een ePUB-bestand verschijnen de pagina's aan de rechterkant terwijl de inhoudsopgave aan de linkerkant is. U kunt deze tabel gebruiken om specifieke pagina's en hoofdstukken van de ePUB te selecteren. ePUB Reader voor Windows heeft besturingselementen om in te zoomen of uit te zoomen tot 400%. Over het algemeen zijn laadtijden en scrilsnelheden snel , zelfs voor grote documenten met honderden pagina's.

ePUB Reader voor Windows 'PDF-converter is heel eenvoudig: u klikt eenvoudig op een knop bovenaan en selecteert waar u het geconverteerde bestand wilt opslaan. Conversietijden zijn snel , maar de kwaliteit van de voltooide PDF is enigszins laag. Voltooide PDF's zijn vaak wazig of hebben kleine gekartelde randen . Het is jammer dat er geen conversie-opties zijn in de proefversie van ePUB Reader voor Windows.

ePUB Reader voor Windows is een geweldig programma voor het bekijken van ePUB-bestanden. Het is lang niet zo handig als een PDF-converter.

Meeste downloads E-readers voor windows

Meer
ePUB Reader for Windows

Download

ePUB Reader for Windows 5.3

Beoordelingen about ePUB Reader for Windows

Promotie×
Diese Kaminskis Wir legen Sie tiefer! (0) | Lo Ms Sencillo Es Complicarlo Todo - Pelcula Completa HD /Comedia romntica | Les sculptures rocheuses (Petit guide du géologue amateur)