ESET Online Scanner

ESET Online Scanner

Virusscan zonder antivirusprogramma op je systeem

VOOR

  • Altijd up-to-date

TEGEN

  • Langzame scan

Goed
7

ESET Online Scanner voert een virusscan van je systeem uit, zonder dat je een antivirusprogramma op je computer hebt staan. Al 't harde scanwerk vindt namelijk niet op jouw systeem, maar online plaats. Daarmee biedt 't programma een prima oplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar een 'casual scan' zonder toestanden.

Geïnstalleerde scanners hebben de neiging je systeem te vertragen, omdat ze voortdurend een beroep doen op de capaciteit van je systeem. Bovendien verouderen de 'virus-definities' van antivirusprogramma's als je deze niet regelmatig actualiseert. ESET Online Scanner omzeilt deze problemen. De applicatie laat tijdens het scannen je computer met rust en controleert altijd op de nieuwste virussen.

ESET Online Scanner lijkt gemaakt voor Internet Explorer en vereist extra installatie wanneer je de scan met een andere browser (bijv. Firefox) wilt uitvoeren. Een ander hindernisje is de de duur van de scan. In onze geval kostte het ESET Online Scanner ruim 20 minuten om een vrijwel leeg systeem te onderzoeken.

Hoewel we te spreken zijn over de prestaties en het principe van ESET Online Scanner, blijft 't opletten geblazen. De resultaten van online scanners zijn immers een momentopname en het is verstandig om een antivirusprogramma op je systeem te zetten, voor continue bescherming. Desalniettemin is deze applicatie een prima instrument voor noodgevallen en digitale durfallen.

Meeste downloads Antivirus voor web-apps

Meer
ESET Online Scanner

Naar de site

ESET Online Scanner

Beoordelingen about ESET Online Scanner

Promotie×
HD Rip The Mermaid: Lake of the Dead | L.A. Confidential | sohanrrrrrr