Google Keep

Google Keep 2.0.14143.1351

Vergeet niks meer met Google Keep

Google Keep is de notitie-app van Google. De app was reeds beschikbaar voor Android en via Google Drive en is er nu ook als extensie voor Google Chrome.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uiterst eenvoudig te gebruiken
  • Praktisch
  • Synchronisatie met Android-app

TEGEN

  • Voegt niks toe aan de webversie
  • Beperkte functionaliteit

Goed
7

Google Keep is de notitie-app van Google. De app was reeds beschikbaar voor Android en via Google Drive en is er nu ook als extensie voor Google Chrome.

Functies

Met Google Keep maak je notities terwijl je op internet surft. Je slaat de notities op als tekst, maakt lijstjes en voegt afbeeldingen toe om je notities te illustreren.

Houd je notities overzichtelijk door ze afzonderlijke kleurtjes te geven. Oude notities worden automatisch gebackupt en gesynchroniseerd met Google Drive en de Android-app.

Met de zoekmachine zoek je op trefwoorden en vind je notities snel terug.

Aan de slag

De extensie lijkt als twee druppels water op webversie van Google Keep via Google Drive. Gebruik je deze dienst al, dan weet je precies wat je kunt verwachten.

Google Keep is zeer eenvoudig: met slechts een paar knoppen maak je notities, voeg je een kleurtje en afbeeldingen toe en maak je lijsten. Ook is het mogelijk de weergave van de notities te veranderen zodat je ze in een lijst of raster ziet.

Interface

De interface van Google Keep is erg minimalistisch. Met slechts enkele functies is alles overzichtelijk en focus je je puur op je notities. Verschillende categorieën notities identificeer je makkelijk met behulp van de kleurcodering.

Onze mening

Google Keep is een interessante oplossing voor het maken van notities. De extensie voegt echter niets toe aan de versie die al beschikbaar is via Google Drive, behalve dan de aparte weergave in Google Chrome en op je bureaublad.

Meeste downloads Extensies & Tools voor windows

Meer
Google Keep

Download

Google Keep 2.0.14143.1351

Beoordelingen about Google Keep

Promotie×
SWOT Analysis Nivea Men | Schmirgelpapier Rolle 115mm x 5m Schleifmittel Korn 40 - 400 Schleifpapier | Download