ImageJ

ImageJ d 1.47

Scriptbare Java-app voor wetenschappelijke beeldverwerking

VOOR

  • Werkt op verschillende platforms
  • Gratis te gebruiken
  • Meet pixels, tekent histogrammen en meer

TEGEN

  • Kan traag zijn en reageert niet vanwege Java

Goed
7

Ik ben geen grote fan van op Java gebaseerde apps, maar het feit dat het op verschillende platforms werkt (in theorie maar niet altijd in de praktijk) maakt het een populaire keuze voor veel ontwikkelaars.

En er zijn niet veel Java-apps zoals ImageJ die zijn gespecialiseerd in het analyseren van afbeeldingen. ImageJ wordt uitgevoerd als een online applet of als een downloadbare toepassing die u hier kunt vinden. ImageJ kan 8-bits, 16-bits en 32-bits afbeeldingen weergeven, bewerken, analyseren, verwerken, opslaan en afdrukken en ondersteunt de meeste hoofdindelingen, waaronder TIFF, GIF, JPEG, BMP, DICOM, FITS en "raw".

Het belangrijkste gebruik van ImageJ is dat het oppervlakte- en pixelwaarden kan berekenen die nuttig kunnen zijn voor grafische ontwerpers. Het gaat echter een beetje verder dan dat, waardoor je afstanden en hoeken kunt meten, densiteitshistogrammen en ook lijnprofielgrafieken kunt maken. Het ondersteunt ook andere standaardfuncties voor beeldverwerking, zoals contrastmanipulatie, verscherping, vloeiend maken, randdetectie en mediaanfiltering.

Hoewel ImageJ in Java een beetje traag kan zijn, is het een behoorlijk hulpmiddel voor het analyseren van afbeeldingen, aangezien het volledig gratis is.

De plug-ins> Nieuw> Macro-tool en Plug-ins> Nieuw> Plugin-toolopdrachten toegevoegd. Enkele macro-tools zijn nu geïnstalleerd in de eerste beschikbare werkbalkgleuf of, als er geen slots vrij zijn, in het laatste slot. De klasse ij.plugin.tool.PlugInTool toegevoegd, die is geïnspireerd op de AbstractTool-klasse van Johannes Schindelin in Fiji (voorbeelden). De methoden getC (), getZ (), getT (), setC (), setZ () en setT () aan de klasse ImagePlus toegevoegd. Dankzij Norbert Vischer, een bug gerepareerd, heeft de macro-functie setZCoordinate () niet gewerkt zoals verwacht. Dank aan Ian Lim, een bug verholpen die ervoor zorgde dat sommige AVI-bestanden niet open konden. Dankzij Cheryl McCreary kon een bug die ervoor zorgde dat de macrofunctie ("Histogram", "...") niet werkte zoals verwacht. Dankzij Jerome Mutterer hebben bugs opgelost in Process> Batch> Macro en Process> Batch> Virtuele stack waardoor ze faalden met macrocode die gedupliceerde of geopende afbeeldingen waren. Met dank aan Paul Jurczak, een bug gerepareerd waardoor sommige RGB BMP-bestanden niet konden worden geopend. Probleem opgelost dat ervoor zorgde dat de macrofunctie makeText () niet werkte als de tekst te breed was. Een regressie verholpen, geïntroduceerd in v1.46a, die ervoor zorgde dat metingen van spline fit uit de vrije hand en getraceerde selecties niet overeenkwamen met eerdere versies van ImageJ. Wilhelm Burger repareerde een bug die ervoor zorgde dat de opdracht Bewerken> Bijsnijden de overlays niet correct afhandelde.

Aanpassingen

  • De plug-ins> Nieuw> Macro-tool en Plug-ins> Nieuw> Plugin-toolopdrachten toegevoegd. Enkele macro-tools zijn nu geïnstalleerd in de eerste beschikbare werkbalkgleuf of, als er geen slots vrij zijn, in het laatste slot. De klasse ij.plugin.tool.PlugInTool toegevoegd, die is geïnspireerd op de AbstractTool-klasse van Johannes Schindelin in Fiji (voorbeelden). De methoden getC (), getZ (), getT (), setC (), setZ () en setT () aan de klasse ImagePlus toegevoegd. Dankzij Norbert Vischer, een bug gerepareerd, heeft de macro-functie setZCoordinate () niet gewerkt zoals verwacht. Dank aan Ian Lim, een bug verholpen die ervoor zorgde dat sommige AVI-bestanden niet open konden. Dankzij Cheryl McCreary kon een bug die ervoor zorgde dat de macrofunctie ("Histogram", "...") niet werkte zoals verwacht. Dankzij Jerome Mutterer hebben bugs opgelost in Process> Batch> Macro en Process> Batch> Virtuele stack waardoor ze faalden met macrocode die gedupliceerde of geopende afbeeldingen waren. Met dank aan Paul Jurczak, een bug gerepareerd waardoor sommige RGB BMP-bestanden niet konden worden geopend. Probleem opgelost dat ervoor zorgde dat de macrofunctie makeText () niet werkte als de tekst te breed was. Een regressie verholpen, geïntroduceerd in v1.46a, die ervoor zorgde dat metingen van spline fit uit de vrije hand en getraceerde selecties niet overeenkwamen met eerdere versies van ImageJ. Wilhelm Burger repareerde een bug die ervoor zorgde dat de opdracht Bewerken> Bijsnijden de overlays niet correct afhandelde.

Meeste downloads Fotografie voor mac

Meer
ImageJ

Download

ImageJ d 1.47

Beoordelingen about ImageJ

Promotie×
771 مسلسلات عربي 2018 HDTV الحلقة 28 ﺩﺭاﻣﺎ مسلسل ابواب الشك الحلقة 28 الثامنة والعشرون ابواب الشك 2018  اتش دي يوتيوب , مشاهدة الحلقة 28 الثامنة والعشرون من مسلسل ابواب... | Listado de foros | 🚨🚨 Street Harassment Awareness Thread 🚨🚨