Instaport

Instaport

Exporteer of maak een back-up van uw Instagram-foto's

VOOR

  • Makkelijk te gebruiken
  • Log in met uw Instagram-gebruikersnaam
  • Leuke set geavanceerde exportopties

TEGEN

  • Exporteren kan lang duren
  • Kan momenteel alleen downloaden naar een ZIP-bestand

Goed
7

Instaport is een tool waarmee je een back-up kunt maken van de foto's die je hebt gemaakt op Instagram voor Android of iPhone .

Als je een supergebruiker van Instagram bent, heb je waarschijnlijk honderden foto's gemaakt via het innovatieve, op foto's gebaseerde sociale netwerk. Als u een manier wilt om een ​​back-up van hen te maken en ze op uw eigen computer op te slaan, kan Instaport de klus voor u klaren.

Het gebruik van Instaport is eenvoudig en vergt slechts een paar stappen. Meld u aan bij uw Instagram-account, kies 'Zip-bestand downloaden' en klik vervolgens op de groene knop 'Exporteren starten'. In de toekomst lijkt het erop dat u naar andere locaties zoals Facebook , Flickr of RSS kunt exporteren, hoewel de optie momenteel niet beschikbaar is.

Er zijn ook enkele geavanceerde functies in Instaport als u uw exportervaring wilt aanpassen . Sommige hiervan omvatten het kiezen van het exporteren van al je Instagram-foto's (de standaardinstelling), het exporteren van een set meest recente foto's die je hebt gemaakt, het selecteren om foto's binnen een datumbereik te exporteren, met een specifieke tag en meer.

Helaas, als Instaport veel verkeer heeft, kan uw export nogal wat tijd in beslag nemen. Hetzelfde geldt voor als u een grote bundel foto's in één keer probeert te exporteren.

Instaport biedt een gemakkelijke en gemakkelijke manier om uw Instagram-foto's te exporteren voor back-up op uw eigen pc.

Meeste downloads Fotografie voor web-apps

Meer
Instaport

Naar de site

Instaport

Beoordelingen about Instaport

Promotie×
Cemetery of Splendor | Skateboard Or Die (2018) [WEBRip] [720p] [YTS AM] | HD Hell and Back: The Kane Hodder Story