KakaoTalk

KakaoTalk voor Mac

Chat gratis met vrienden wereldwijd

KakaoTalk is een van de beste beschikbare VoIP- en SMS- apps.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudige interface
  • Snelle reactie bij gebruik van SMS
  • De gesprekskwaliteit is goed

TEGEN

  • Vergrendeld op een enkel apparaat
  • Zoeken naar contacten is een schot in de roos

Uitmuntend
8

KakaoTalk is een van de beste beschikbare VoIP- en SMS- apps.

Hoe KakaoTalk werkt

KakaoTalk is begonnen als een sms-dienst die gebruikers uit verschillende delen van de wereld kan verbinden, maar nu is het ook mogelijk om gratis te bellen. Met behulp van uw telefoonnummer maakt KakaoTalk een gebruikersprofiel dat hierop is aangesloten, waarmee oproepen en berichten kunnen worden gemaakt.

U kunt ook een KakaoTalk-profiel maken zodat andere gebruikers u kunnen vinden. Voor vrienden die in verschillende landen wonen, is het gemakkelijker om een ​​gebruikersnaam te gebruiken dan om de algemene zoekopdracht te gebruiken. De app maakt ook groepsberichten en delen van foto's mogelijk.

Met de Plus Friends- functie kun je "verbinden" met veel Koreaanse popsterren, wat een beetje een gimmick is, maar updates toont van popgroepen in Zuid-Korea. KakaoTalk's beste gebruik is wanneer u in het buitenland reist en toch via Wi-Fi verbinding wilt maken met vrienden zonder dure internationale tarieven.

Andere handige functies van KakaoTalk omvatten de mogelijkheid om multimedia (foto's, en spraak- en video-berichten) verzenden, deelnemen aan groep chats, en voice filters toepassen, met personages uit Talking Tom en Ben.

Er is veel plezier te beleven met KakaoTalk, dankzij de add-ons voor mobiele games en een breed scala aan grappige emoticons die je kunt invoegen in je chatten.

Snel en functioneel

De service die KakaoTalk biedt via data- of Wi-Fi-verbindingen is geweldig, aangezien Wi-Fi meestal beschikbaar is in de meeste landen, is KakaoTalk de beste manier om contact te houden met vrienden thuis via spraak en tekst. Het is minder opgeblazen dan Skype en biedt een snelle interface en functie.

Het vonnis

KakaoTalk is een van de beste beschikbare SMS- en stem-apps.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

KakaoTalk

Download

KakaoTalk 2.1.9

Beoordelingen about KakaoTalk

Promotie×
HD72 美国/1995 独领风骚 艾丽西亚·希尔维斯通,斯黛西·达什, | A Morte do Demônio (Evil Dead) 2013 | White Fang 1991 Movie Free Download 720p BluRay