LibreOffice Fresh

LibreOffice Fresh 4.2.3

Probeer het nieuwe LibreOffice

LibreOffice Fresh is de nieuwste beta-versie van het gratis kantoorpakket. Zo kun je de software alvast proberen voor de stabiele release uitkomt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Volledig pakket
  • Intuïtief beginscherm
  • Compatibel met Microsoft Office-formaten

TEGEN

  • Weinig innovaties

Uitmuntend
8

LibreOffice Fresh is de nieuwste beta-versie van het gratis kantoorpakket. Zo kun je de software alvast proberen voor de stabiele release uitkomt.

Zes programma's voor elke behoefte

LibreOffice Fresh heeft de nieuwste releases van de programma's in het pakket: Writer, Calc, Impress, Base, Draw en Math. 

Writer is een tekstverwerker waarmee je tekstdocumenten maakt, bewerkt en beheert. Het ondersteunt DOC, DOCX, RTF en andere formaten, waaronder het eigen ODT. Het alter-ego van Microsoft Word.

Met Calc maak je spreadsheets zoals in Excel. Deze spreadsheets sla je op als XLS, XLSX, XLT en xltx. Op zoek naar een manier om presentaties te maken zoals bij PowerPoint? Dan heb je Impress nodig. Impress ondersteunt PPT, PPTX en ODP.

Databases beheren doe je met Base (denk aan Access), met Math bewerk je wiskundige formules en vectors ontwerpen doe je met Draw.

LibreOffice Fresh opent ook PDF-bestanden en talloze andere formaten. Met plug-ins wordt de functionaliteit van elk programma nog beter.

Bekende basics

In het beginscherm van LibreOffice Fresh kies je welk programma je wilt openen.

Het ontwerp ziet er goed uit. De interface is in grote lijnen vergelijkbaar met eerdere versies van Microsoft Office, dus als je al bekend met met dit pakket, dan is LibreOffice ook makkelijk te gebruiken. 

Degelijk gratis pakket voor kantoor

LibreOffice Fresh is een uitgebreid pakket voor kantoor. De individuele programma's zijn een beetje traag, maar ze zijn volledig gratis en werken goed. Een prima alternatief voor Microsoft Office.

Deze release van LibreOffice Fresh is nog in ontwikkeling, dus is mogelijk op sommige vlakken instabiel.

Meeste downloads Kantoorsoftwarepakket voor mac

Meer
LibreOffice Fresh

Download

LibreOffice Fresh 4.2.3

Beoordelingen about LibreOffice Fresh

Promotie×
Yuri!!! on Ice dj - Bless | HeatGuy J | To Aru Majutsu no Index