OS X Mountain Lion

OS X Mountain Lion 10.8.5

Apple's nieuwe, voordelige besturingssysteem

VOOR

  • Integratie Twitter en Facebook
  • Veel multitouchgebaren
  • Cloud-diensten geïntegreerd
  • Spraakherkenning

TEGEN

  • Niet alle Macs ondersteund

Uitmuntend
8

OS X 10.8 Mountain Lion is Apple's nieuwste versie van OS X. Het systeem biedt betere (en meer) functies voor iCloud (de online synchronisatiedienst) en een diepere integratie met iOS (Apple's mobiele besturingssysteem).

Inspiratie uit iOS

Nieuwe elementen in OS X Mountain Lion zijn bijvoorbeeld de integratie van Twitter, zoals eerder al bij iOS werd gedaan. Dit maakt het mogelijk om webpagina's snel te tweeten vanuit Safari.

Spreken in plaats van typen

Ook de dicteerfunctie is nieuw; in plaats van typen is het nu mogelijk om je Mac notities te laten nemen terwijl jij spreekt. Het lijkt erop dat Apple tevreden is over de vergelijkbare diensten voor iOS (bijvoorbeeld de sprekende assistente Siri), want de dicteerfunctie op OS X Mountain Lion is naar dit voorbeeld gemaakt. Deze versie praat niet terug, maar voert je teksten accuraat in.

Verder is de online dienst iCloud nog beter geïntegreerd, zodat je zaken als contacten, mail, de kalender, berichten gemakkelijk gebruikt vanuit OS X Mountain Lion. Net als Lion is OS X 10.8 Mountain Lion gemakkelijk en zonder schijf te koop: gewoon in de Mac App Store.

OS X Mountain Lion voegt meer synchronisatiediensten en nóg meer fijne functies van iOS toe aan je Mac. Het is een minder grote verandering ten opzichte van de vorige update (Lion kreeg liefst 250 nieuwe functies, tegenover 100 voor Mountain Lion) maar de aantrekkelijke prijs (€15 ,99) maakt een hoop goed.

Meeste downloads Calculators & Converteerders voor mac

Meer
OS X Mountain Lion

Download

OS X Mountain Lion 10.8.5

Beoordelingen about OS X Mountain Lion

Promotie×
星际争霸2虫群之心 | MEJOR PELÍCULA DE GUERRA ESTRENO 2018 COMPLETA EN ESPAÑOL | 한국드라마완결