Prototype 2

Prototype 2

Een uitstekende evolutie voor Prototype

VOOR

  • Beter op de een of andere manier dan het prototype
  • Goed ontwikkeld verhaal
  • Beter georganiseerde bevoegdheden
  • Enorm veel te doen in het spel

TEGEN

  • Incidentele missies zijn saai
  • Sommige boss-gevechten zijn te zwaar

Uitmuntend
8

Prototype 2 is veel beter dan we hadden gehoopt. Het heeft een sterke verhaallijn en een protagonist waarmee je je kunt inleven, maar meer nog, de gameplay is op alle mogelijke manieren verbeterd, waardoor dit misschien wel de meest solide sandbox-game is die er is. Prototype 2 is een geweldig spel.

Je speelt Sgt James Heller, een soldaat met vormveranderende krachten. Een dodelijk virus heeft New York aangevallen, waarbij je je familie hebt gedood en je niets heeft achtergelaten om voor te leven, behalve om de man te doden die je de schuld geeft voor hun dood - Alex Mercer, de protagonist van het eerste prototype.

Prototype 2 New York Zero is opgedeeld in gebieden, afhankelijk van het niveau van de virale infectie. Er is groen, dat veilig moet zijn, geel, dat arm is en vol met sloppenwijken, waar het virus te vinden is, en rood, waar het virus ongebreideld is. Je doet missies in al deze gebieden, op weg naar confrontatie met Alex Mercer. Door andere mensen te consumeren, kan Sgt James Heller hun identiteit aannemen en hun herinneringen lezen.

De kracht van Heller maakt prototype 2 zo leuk - springen, klimmen en vliegen door de stad is uitstekend, en de strijd is gevarieerd en verveelt nooit. Naarmate de uitdaging toeneemt, heb je betere tactieken en meer variatie nodig om de vijanden en bazen te verslaan die je zult ontmoeten. Infiltratie van vijandelijke verbindingen is ook leuk, omdat je probeert te consumeren en het uiterlijk van verschillende mensen aanneemt vanuit het zicht van anderen. Je beschikbare opties nemen toe naarmate je verder komt, bijvoorbeeld om van een soldaat een biologische bom te maken ... vergeet niet dat Prototype 2 niet voor niets een spel met een 18-rating is!

Heller is een boeiend personage, met een aantal uitstekende en vaak grappige speech gedurende het spel. Het geluid van Prototype 2 is over het algemeen uitstekend, met een paar behoorlijk gruwelijke geluidseffecten. Er zijn ook een aantal leuke grafische elementen. New York ziet er echt goed uit en is gevuld met leven en detail, waardoor het een overtuigende omgeving is om te navigeren. Helikopters en tanks in Prototype 2 zien er fantastisch uit, vooral omdat je ze in stukken scheurt!

Al met al is Prototype 2 een enorme verbetering ten opzichte van het leuke origineel. Er zijn af en toe momenten van eentonigheid in sommige missies, maar in het algemeen heeft ontwikkelaar Radical Entertainment geleerd van zijn fouten. Het is een van de meest plezierige sandboxen van de afgelopen jaren, uitgewerkt met een meeslepende verhaallijn, charismatische personages en een aantal echt indrukwekkende graphics. Niet te missen.

Meeste downloads Actiespellen voor windows

Meer
Prototype 2

Download

Prototype 2

Beoordelingen about Prototype 2

Promotie×
Descargar | Ch.43 : Sagiri-san Flips in the Cultural Festival (color) | #30 - Union 09-05-2017