Rapid Typing Tutor

Rapid Typing Tutor 5.2

Leer jezelf hoe je sneller kunt typen met gemak

VOOR

  • Mogelijkheid om geluid aan of uit te zetten
  • Geanimeerd typescherm
  • Biedt een verscheidenheid aan verschillende lessen

TEGEN

  • Programma steekt soms vast of bevriest

Goed
7

Rapid Typing Tutor is een typeprogramma voor Windows-computers waarmee je leert typen , ongeacht het type toetsenbord dat je hebt.

Leren typen is een beetje een overweldigende ervaring voor nieuwkomers. De meeste toetsenborden zijn niet alfabetisch ingesteld, dus het formaat lijkt misschien ingewikkeld voor degenen die er niet mee vertrouwd zijn. Rapid Typing Tutor is er echter om te helpen. Of je nu een gewoon QWERTY-toetsenbord hebt of iets minder traditioneel , Rapid Typing Tutor heeft waarschijnlijk je toetsenbordindeling opgeslagen en beschikbaar om te gebruiken voor het typen van lessen. De lessen komen ook in een grote verscheidenheid van verschillende talen naast het Engels.

Nadat je je toetsenbord- en taalinstellingen hebt gekozen, is het tijd om de les te kiezen die het meest geschikt is voor je vaardigheidsniveau. Rapid Typing Tutor heeft alles van de meest elementaire lessen tot meer geavanceerde lessen . Je kunt ervoor kiezen om lessen te volgen waarin je leert waar specifieke letters zijn of lessen die je leren hoe je verschillende woordsets moet typen.

De configuratie van Rapid Typing Tutor is best handig, omdat het een virtueel toetsenbord biedt , compleet met een paar wijzers die je de juiste plaatsing voor je handen op je eigen toetsenbord laten zien. Volg dan gewoon de instructies op het scherm. Rapid Typing Tutor maakt een geluid als je op een verkeerde sleutel drukt. Als dit storend wordt, is er een optie om het programma te dempen. Als u een leuker scherm wilt terwijl u leert typen, biedt Rapid Typing Tutor ook een geanimeerd scherm dat elke keer dat u op de juiste letter klikt naar voren beweegt .

De enige echte ophanging die een gebruiker kan hebben met Rapid Typing Tutor is dat het programma behoorlijk veel ruimte opneemt op je scherm . Het bevriest soms ook een moment of twee tussen schermen, vooral als u meerdere programma's tegelijkertijd uitvoert.

Als je wilt leren hoe je sneller moet typen, probeer Rapid Typing Tutor dan eens.

De problemen met Vet lettertype, op sommige niet Engelse versies van Windows, zijn opgelost; De tabelsymbolen worden altijd in de les getoond; Engelse cursus voor experts bijgewerkt; Griekse cursus voor experts bijgewerkt (tabelsymbolen toegevoegd); dankzij geogeo.gr Duitse, Griekse en Russische interface-taal bijgewerkt; Andere kleine bugs verholpen;

Aanpassingen

  • De problemen met Vet lettertype, op sommige niet Engelse versies van Windows, zijn opgelost; De tabelsymbolen worden altijd in de les getoond; Engelse cursus voor experts bijgewerkt; Griekse cursus voor experts bijgewerkt (tabelsymbolen toegevoegd); dankzij geogeo.gr Duitse, Griekse en Russische interface-taal bijgewerkt; Andere kleine bugs verholpen;

Leer sneller en nauwkeuriger typen met de nieuwste typecursus!

Verbeter je typesnelheid en je nauwkeurigheid met een modern typeprogramma! Met RapidTyping leer je je toetsenbord veel efficiлnter te gebruiken in een paar eenvoudige lessen en helemaal gratis. Het gratis programma is perfect voor volwassenen en kinderen, studenten en leraren en het biedt uitgebreide statistieken om je voortgang bij te houden.

Verbeter je vaardigheden op het toetsenbord met een modern typeprogramma! RapidTyping helpt je om je toetsenbord veel efficiлnter te gebruiken in een paar eenvoudige lessen en helemaal gratis. Kinderen leren typen door leuke spelletjes te spelen, terwijl studenten en volwassenen kunnen kiezen uit standaard lessen of zelf lessen kunnen aanmaken. RapidTyping is perfect voor volwassenen en kinderen, studenten en leraren en het biedt uitgebreide statistieken om je voortgang bij te houden. Zo'n 15 verschillende parameters worden bijgehouden, zoals aantal woorden per minuut, karakters per minuut en gedetailleerde nauwkeurigheid. RapidTyping biedt een eenvoudige, intuпtieve en kleurrijke gebruikersinterface, zodat het leren typen eenvoudig en leuk wordt. Het programma biedt vele visuele hulpmiddelen om volwassenen en kinderen goed te leren omgaan met het toetsenbord en laat de vorderingen zien in zowel tabellen als diagrammen.

Leer je toetsenbord te gebruiken op een leuke manier zonder een cent uit te geven. RapidTyping is ontworpen om volwassenen en kinderen te leren veel efficiлnter om te gaan met hun toetsenbord. Blind leren typen kan eenvoudig en leuk zijn.

Meeste downloads Educatie & Kennis voor windows

Meer
Rapid Typing Tutor

Download

Rapid Typing Tutor 5.2

Beoordelingen about Rapid Typing Tutor

Promotie×
Thailand | USA | Transporter | Hong Kong | USA