The Dream Machine

The Dream Machine

Apart avontuur met een kleifiguur

VOOR

  • Prachtige vormgeving
  • Apart verhaal

TEGEN

  • Aan de korte kant
  • Verhaallijn iets te lineair

Uitmuntend
8

The Dream Machine is een prachtig vormgegeven point-and-click-avontuur (wijs-aan-en-klik-spel). In deze gratis game, die je direct vanuit je browser speelt, moet je tal van puzzels oplossen.

Aanvankelijk is het niet duidelijk wat er aan de hand is in The Dream Machine. Je loopt wat rond en klikt op alles wat je ziet. Gaandeweg ontvouwt het verhaal zich en snap je meer wat er zich afspeelt. De graphics zijn uitstekend; de hoofdpersonen, grappig ogende kleipoppetjes, zien er prachtig uit. De gebruikte geluidseffecten maken het spelen van deze game een sfeervolle ervaring.

De verhaallijn is redelijk lineair en het lijkt niet echt uit te maken welke keuzes je maakt in de gesprekken. Tevens zijn de conversaties in The Dream Machine redelijk langdradig; het komt allemaal net iets te serieus over.

The Dream Machine is een typische point-and-click-game, alleen hebben de makers veel aandacht aan het esthetische aspect van het spel geschonken. Dit samen met het wat bizarre verhaal maken The Dream Machine zeker de moeite van het proberen waard.

Meeste downloads Puzzels voor web-apps

Meer
The Dream Machine

Naar de site

The Dream Machine

Beoordelingen about The Dream Machine

Promotie×
Estimation Famitsu : 1,3 million de ventes pour le lancement japonais de Smash Bros Ultimate53 | Wo Shi Jiang Xiaobai OVA English Subbed | One Piece 350