The Hype Machine

The Hype Machine

Ontdek, beluister en deel via verzamelsite voor hippe muziekblogs

VOOR

  • Schatkist voor muziekfanaten
  • Gratis luisteren in mooie music player
  • Altijd up-to-date
  • Effectieve, gebruiksvriendelijke interface
  • Delen via Facebook en Twitter

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Essentieel
10

The Hype Machine verzamelt posts (berichten) van kwalitatief hoogstaande muziekblogs en houdt je permanent op de hoogte van de laatste hypes. Je luistert gratis naar spannende songs en ontdekt hippe bands via andere muziekfanaten, toplijstjes en Twitter-links.

Het internet barst bijna uit de voegen van de music blogs maar gelukkig biedt The Hype Machine uitkomst. De mensen achter deze webapp selecteren zelf de beste blogs op het web en verzamelen automatisch alle nieuwe content van deze sites. De thuispagina van The Hype Machine etaleert liedjes waar recentelijk over geschreven is. Via afspeelknoppen luister je direct naar mp3's van deze songs. Beneden opent er dan een interne radio player, waarmee je eenvoudig vooruit spoelt naar het volgende liedje.

Neem je een gratis account, dan creëer je eenvoudig een gepersonaliseerde stroom van informatie. Op de thuispagina filter je op genre (dance, indie, hip-hop, etc.) en met 'Subscribe'-knoppen 'abonneer' je je op artiesten. Ontdek je toevallig een leuke song, dan onthou je deze door op een hartje te klikken. The Hype Machine integreert ook uitstekend met sociale media: Twitter-vrienden volgen elkaars luistergewoonten en met een enkele klik zet je een liedje op je Facebook-muur.

The Hype Machine is jouw helpende hand bij het navigeren door het doolhof van muziekblogs. De webapp integreert de beschikbare informatie met een interactieve gebruikerservaring en stelt jou in staat muziek te ontdekken, beluisteren en delen.

Meeste downloads Sociaal netwerken voor web-apps

Meer
The Hype Machine

Naar de site

The Hype Machine

Beoordelingen about The Hype Machine

Promotie×
Red Corner 19971997 6.3 | 公务员(1) | Film-Noir