Train Simulator

Train Simulator

Uitgebreide treinsimulator met mooie graphics en veel scenario's

VOOR

  • Instelbare besturing
  • Mooie graphics
  • Levendige community

TEGEN

  • Hoge systeemeisen

Uitmuntend
8

In Train Simulator verken je niet alleen diverse mooie landschappen, maar ook de geschiedenis van het treinwezen. Het uitgebreide spel heeft voor zowel beginnende als ervaren treinbestuurders een hoop leuke opdrachten in petto.

Heb je de demo van Rail Simulator gespeeld, dan komt Train Simulator je bekend voor. Het is eigenlijk het vervolg op bovenstaande game, met uiteraard verbeterde graphics. Train Simulator is een perfect instapmodel voor digitale treinbestuurders in training, omdat de moeilijkheid instelbaar is. Wil je bijvoorbeeld steun bij de besturing dan kan dit, wil je alles zelf doen, dan zet je 'realistische besturing' in. Eenmaal voorbereid begin je met je opdrachten, die je vanaf diverse stations en in verschillende treinen uitvoert.

Wat opvalt aan Train Simulator, zijn de mooie landschappen en gedetailleerde treinen. Weersomstandigheden zijn zelf in te stellen en er zijn ontzettend veel trajecten om uit te kiezen. Dit komt mede door de editor die bij Train Simulator hoort, waarmee je zelf scenario's maakt die je uploadt naar de digitale winkel Steam. Dit zorgt voor een levendige gemeenschap, die constant zorgt voor nieuwe redenen om weer eens een missie te doen.

Train Simulator is een uitgebreide game, met veel missies en een gedreven achterban met gebruikers. Het spel ziet er prima uit en biedt dankzij de editor een immens aantal scenario's (ofwel missies) om uit te kiezen.

Meeste downloads Games voor windows

Meer
Train Simulator

Download

Train Simulator

Beoordelingen about Train Simulator

  • door Anonymous

    Goed maar niet niet geweldig.
    Goed maar niet niet geweldig Het is een leuk en mooi uitgewerkt spel. Al kan het o...   Meer

Promotie×
Echo of Soul Phoenix | Koi to Uso 137 | 12.15 맨주먹 26세 사업가도 1억…기부가 젊어졌다