Unity Web Player

Unity Web Player 5.3.8

Plugin voor fantastische 3D-graphics in webspellen

VOOR

  • Indrukwekkende online graphics
  • Faciliteert 't spelen van coole gratis games

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Excellent
9

Unity Web Player is een toevoeging voor webbrowsers die het mogelijk maakt kwalitatief hoogstaande 3D-webgames te spelen. Je pc heeft de plugin nodig voor spellen die gemaakt zijn met Unity, geavanceerde software voor gameontwikkeling.

Net als de Adobe Flash Player plug-in werkt Unity Web Player met alle browsers op Windows. Na een korte installatie is je computer voldoende uitgerust om de Unity-games te spelen.

De Flash-plugin krijgt al behoorlijk wat klaargespeeld, maar Unity Web Player gaat nog een flinke stap verder. 3D-animaties die je gewoonlijk alleen ziet in aparte game-installaties, zijn nu mogelijk in je webbrowser. Een voorbeeld van zo'n game is Paradise Paintball, ook wel bekend als 'Überstrike'. Het spel is 's werelds eerste 'social shooter': honderdduizenden mensen spelen deze first-person-shooter via Facebook. Op de site van Unity vind je een lijst van webspellen waarvoor je de Unity Web Player nodig hebt.

Unity Web Player is een lichte, betrouwbare toevoeging die nodig is voor het spelen van geavanceerde 3D-webgames. Heb je de plugin nog niet geïnstalleerd, doe dit dan meteen: zo is je pc klaar op het moment dat je zo'n game tegenkomt.

Meeste downloads Extensies & Tools voor windows

Meer
Unity Web Player

Download

Unity Web Player 5.3.8

Beoordelingen about Unity Web Player

  • door Anonymous

    Unity Web Player crasht bij elk online browser spel dat 3D is..
    Ik had nooit een probleem met de Unity Web Playe...   Meer

Promotie×
Tibetaans IE16 | 1 lot Zeppelinmarken FÄLSCHUNG | Watch movie