Virtual Villagers 2

Virtual Villagers 2 : The Lost Children 1.0

Red de verloren kinderen

VOOR

  • Daadwerkelijke evolutie
  • Iedere dorpeling eigen persoonlijkheid
  • Veel puzzels

TEGEN

  • Vereist geduld

Uitmuntend
8

In Virtual Villagers 2 moet je een aantal gestrande mensen helpen. Ze zijn compleet hulpeloos en zijn hun kinderen kwijt. Aan jou de taak om ze wegwijs te maken. Heb je altijd al een verlicht despoot willen zijn? Test je skills dan eerst in het spel Virtual Villagers 2.

Als eerste moeten de mensjes van Virtual Villagers 2 leren voedsel verzamelen. Zodra je er zeker van bent dat de voedselstroom veiliggesteld is, wijs je een aantal mensen aan die onderzoek verrichten. Dit is nodig om nieuwe technieken te ontdekken. Zet er een paar aan het bouwen en er komen hutjes voor eventuele nieuwe bewoners; deze nieuwe bewoners moet je ook zelf 'kweken'. Houd er hierbij rekening mee dat je de kinderen de eerste jaren niet aan het werk mag zetten. Een vooruitziende blik is dus op zijn plaats.

Vooral het onderzoeken van technieken is een tijdrovende klus. Het komt dus voor dat je lange periodes helemaal niks doet in Virtual Villagers 2. Pas zodra je weer genoeg onderzoekspunten hebt gebeurt er eindelijk weer wat. Gelukkig gaat het onderzoeken door wanneer je Virtual Villagers 2 afsluit, dus je hoeft er niet constant bij te blijven. De aanwezigheid van puzzels zorgt ook voor wat variatie tijdens het spelen.

Virtual Villagers 2 is een vermakelijk spel waarin je een micro-beschaving opbouwt. Bestuur de mensen goed en het zal ze allemaal voor de wind gaan. Ben je echter niet zo fanatiek in het het verzorgen dan gaan ze nog een zware tijd tegemoet.

Meeste downloads Simulators voor mac

Meer
Virtual Villagers 2

Download

Virtual Villagers 2 : The Lost Children 1.0

Beoordelingen about Virtual Villagers 2

Promotie×
Desetinná čísla - sčítání a odčítání | Várandós tinik | Vedi Prodotto