Wondershare PDFelement

Wondershare PDFelement 6.7.0

PDF-documenten aanvullen en bewerken met uitgebreid pakket

VOOR

  • Afbeeldingen bewerkingen
  • Annotaties plaatsen
  • OCR-functies aanwezig
  • Uitvoer naar diverse formaten

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Wondershare PDF Editor Pro is een bewerkingsprogramma voor PDF-documenten. Met de software zet je onder andere annotaties (opmerkingen) bij een tekst of voeg je afbeeldingen toe.

Voor het lezen van PDF-documenten gebruikt vrijwel iedereen Adobe's PDF Reader, wat prima werkt. Welja 'werkt' is niet helemaal correct, omdat je geen bewerkingen uitvoert. Gelukkig zijn er programma's als Wondershare PDF Editor Pro, waarmee je aanpassingen maakt in zo'n document. Met de software selecteer en bewerk je afbeeldingen in een PDF'je of zet je het geheel om naar een ander formaat (bijvoorbeeld naar *.doc formaat voor Word).

Ten opzichte van de reguliere versie van Wondershare PDF Editor heeft de Pro-versie extra functies. Zo kent deze OCR (Optical Character Recognition), zodat je gemakkelijk ingescande documenten bewerkt. Ook heeft Wondershare PDF Editor Pro meer opties voor de bewerking van tekst en afbeeldingen. Waar de reguliere versie vooral kleine aanpassingen verricht, gaat dit pakket een stukje verder. Tekst is volledig te bewerken en je zet documenten onder andere om naar *.Doc, *.Xls of EPUB (E-bookformaat).

Werk je vaak met documenten in het beschermde PDF-formaat dan is het handig om aantekeningen te plaatsen. Met Wondershare PDF Editor Pro zet je gemakkelijk pijltjes, streepjes, lijnen en meer in een document. Ook voeg je snel weblinks toe of een regeltje tekst. Het is echter jammer dat je niet zomaar de tekst aanpast of delen uitknipt of verwijdert. De bewerkingsopties zijn dus beperkt tot het toevoegen van kleine zaken of het 'beplakken' van bestaande onderdelen.

Voor het maken van annotaties en bewerkingen doet Wondershare PDF Editor Pro prima dienst. Dankzij de OCR-functie en de vele ondersteunde formaten meet de software zich met PDFPen, wat je keuzemogelijkheden vergroot. Bewerk je vaak PDF-documenten dan raden wij één van de bovenstaande pakketten aan.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor mac

Meer
Wondershare PDFelement

Download

Wondershare PDFelement 6.7.0

Beoordelingen about Wondershare PDFelement

Promotie×
Shuujin Riku | The Sinner - Season 2 | 我叫MT标准版