Zamzar

Zamzar

Online bestanden omzetten naar een ander formaat

VOOR

  • Eenvoudige interface
  • Ondersteunt veel formaten

TEGEN

  • Downloadlinks vertraagd gemaild

Goed
7

Met Zamzar zet je bestanden online om, waardoor je geen software nodig hebt voor de conversie. Zamzar accepteert voor het omzetten van filmpjes bijvoorbeeld video's van harde schijf of van 't web. Zo fungeert het dus onder andere als YouTube downloader. Daarnaast zet Zamzar tekst, plaatjes, muziek en ebook-bestanden om.

De interface van Zamzar is vrij eenvoudig: in 4 stappen zet je een bestand om en stuur je de downloadlink naar een e-mailadres. Bewerkingsfuncties voor video, zoals bij Online-ConVert, zijn er niet. Het gebruik van Zamzar kost niets voor uploads tot 100 MB. Wil je grotere bestanden omzetten dan maak je een Zamzar Inbox aan, waar je tot 100 GB aan bestanden opslaat (afhankelijk van je account). Abonnementen zijn verkrijgbaar vanaf $ 7 (iets meer dan 5 euro) per maand.

Ben je vaak in de weer met online-video's en heb je geen software bij de hand? Met Zamzar zet je eenvoudig online een video om. Dat is reuze handig wanneer je op vakantie bent en even je versgeschoten filmpjes in een ander formaat naar iemand wil sturen. Zamzar uploadt namelijk je video en stuurt het omgezette bestand naar een e-mailadres, althans de link naar de download. Dit werkt op dezelfde manier met documenten, muziekbestanden en ingepakte bestanden.

Voor het omzetten van documenten, muziekbestanden, afbeeldingen en (korte) filmpjes is Zamzar uitermate handig. Je zet snel een bestand om naar de meest populaire formaten, zodat je de gewenste documenten, afbeeldingen en filmpjes opent op elke computer. Een downloadlink gebruik je met hetzelfde gemak op (moderne) mobiele telefoons, waardoor je ook daar beschikt over het bestand. Dit werkt bijvoorbeeld prima op Android telefoons.

Zamzar

Naar de site

Zamzar

Beoordelingen about Zamzar

Promotie×
최고의 요리비결.E3833.181211.720p-NEXT - 토렌트 한국시사/교양 | Watch Van Helsing Online | 6,206 entries